Line up

Meer informatie over: BENNY RODRIQUES

BENNY RODRIQUES

Benny Rodrigues is in een zeer korte periode terechtgekomen in de Nederlandse lijst van bekende DJ namen van de dance-scene. De DJ is opgegroeid in Rotterdam en verstaat door zijn Portugese afkomst de kunst om de funk te gebruiken. Benny speelt goed in op zijn publiek en weet in no time de dansvloer vol te krijgen. Hoewel hij bekend is geworden vanwege zijn Funky (tech-)house, weet Benny ook goed in te spelen op goede dance en techno muziek!

Meer informatie over
Meer informatie over: Bizzey (live)

Bizzey (live)

Bizzey produceert zijn eigen tracks, die naast meerdere featurings ook eigen vocalen bevatten. Tropical hood bubbling met een vleugje hip hop en R&B en een rauw randje dancehall. Als maker, connaisseur en ambassadeur van alles wat knalt, viezig en dansbaar is zorgen de shows van Bizzey – vol eigen producties en een overdosis compromisloze pretty-boy-swag – er in de regel voor dat men opstijgt richting het plafond om voor zolang de set duurt niet vrijwillig terug te keren op aarde.

Meer informatie over
Meer informatie over: CALICO CLUB SOUNDSYSTEM

CALICO CLUB SOUNDSYSTEM

Calico Club / Soundsystem is de muzikale uitbreiding van Calico Club: een manier om via muziek uitdrukking te geven aan wie we zijn en verbinding te maken met onze gemeenschap buiten onze winkels. Het Soundsystem bestaat uit onze teamleden Rolph & Guido, evenals bevriende DJ's en MC's: ze reizen door het muzikale landschap en sturen tunes uit alle richtingen. Ze gaan van house tot hip-hop, van Afrika tot het Verenigd Koninkrijk, met vergeten nummers en het geluid van

Meer informatie over
Meer informatie over: CHAMOS

CHAMOS

‘CHAMOS’ – buddies, pals, friends. De perfecte naam voor dit Nederlandse DJ en producer duo. Vriendschap is wat ze samenbracht. Met gigs in Nederland, Europa en zelfs een tour door Azië heeft menig publiek al van de bijzondere vibe tussen deze twee heren kunnen genieten: ze maken vrienden over de hele wereld.

Meer informatie over
Meer informatie over: CHIMP

CHIMP

Met zijn unieke vliegensvlugge skills zorgt CHIMP voor een wervelwind aan de beste hits van toen, nu en morgen. Als een ongekende klasse act op 4 decks met een bak aan ervaring schopte hij het tot de grootste festivals en dikste Venues in Nederland en daarbuiten! Of het nu Mysteryland, 7th Sunday, Duikboot Festival, Amsterdam Open Air, Paaspop, 013 of Tivoli is... Met een glimlach van oor tot oor, meer trucs dan Hans Klok en een onverstoorbare passie voor het draaien is hij voor elk feest, festival en club event een must

Meer informatie over
Meer informatie over: DAI$Y

DAI$Y

Dit sterrenensemble eersteklas weet wel raad met een dansvloer. Met een indrukwekkend CV aan shows timmeren de mannen sinds 2016 hard aan de weg. Optredens op o.a. Zwarte Cross, Mysteryland, Solar, Paaspop, Dauwpop, Sneekweek, Wish Outdoor en Pukkelpop pronken op hun lijst. Met een mix van hitjes, urban, house en FEEST maken ze de dansvloeren door heel Nederland onveiilig. Mixtapes, eigen tracks, toffe shows, coole video's doorspekt met een hoop humor; Je favoriete schoonzonen van DAI$Y doen het allemaal!

Meer informatie over
Meer informatie over: DAVE NUNES

DAVE NUNES

Dave Nunes is een Nederlandse DJ en producer die op jonge leeftijd in aanraking kwam met een creatieve omgeving, waardoor het niet lang duurde voordat hij een passie voor muziek ontwikkelde. Met een open geest en een sterke nieuwsgierigheid heeft hij jarenlang elementen uit meerdere genres geabsorbeerd. Zijn muziek is een reis door de ervaring van het leven en bestaat uit een fusie van verschillende muzikale culturen.

Meer informatie over
Meer informatie over: FREDDY MOREIRA

FREDDY MOREIRA

Naast zijn energieke stijl staat Freddy Moreira bekend als een echte ladies man. Freddy is een van de meest geboekte Nederlandse artiesten vanwege zijn explosieve live shows, uitzonderlijk goede mixtapes en vermakelijke DJ-sets.

Meer informatie over
Meer informatie over: FULL CRATE

FULL CRATE

Toen Full Crate op jonge leeftijd naar Nederland verhuisde maakte hij vrijwel direct kennis met al onze verschillende culturen, en dit is zeker in zijn muziek terug te horen. Full Crate onderscheidt zichzelf door zijn diverse sound die hiphop en R&B verbindt met elektronische muziek.

Meer informatie over
Meer informatie over: GEZA & DIO

GEZA & DIO

Als beste vrienden voor meer dan 15 jaar zijn ze ervaren experts als het gaat om veel plezier hebben. Precies dat is wat ze op het podium brengen. Naast zijn acteerwerk heeft GEZA op feesten en festivals door heel Nederland gespeeld, en DIO staat specifiek bekend om zijn hits 'Tijdmachine' en 'Dom, Lomp & Famous'. Met GEZA achter de draaitafels en DIO aan de microfoon is één ding zeker: HET GAAT EEN FEEST WORDEN, MENSEN!

Meer informatie over
Meer informatie over: JOB DE JONG

JOB DE JONG

Bekend om zijn unieke muziekproducties, brengt Job de Jong een kenmerkend en herkenbaar geluid naar de housemuziekscene. Van jongs af aan werd zijn onwankelbare passie voor muziek aangewakkerd door de betoverende beats van house en disco, wat hem uiteindelijk op het pad zette om een carrière in de elektronische muziek te smeden.

Meer informatie over
Meer informatie over: Joëlla Jackson

Joëlla Jackson

Joëlla groeide op in een huishouden met veel muziek, vooral oude soul en disco. Ze kon veel genres waarderen en merkte dat muziek echt iets was wat haar bewoog. Ze kan niet meer ontbreken in de line-ups, met haar altijd goede humeur, grooves en grote glimlach is Joëlla Jackson hier om te blijven. God made her Funky!

Meer informatie over
Meer informatie over: JOHNNY 500

JOHNNY 500

Geweldige skills, ladykiller looks en 'the cool' om nu al te hangen met de groteren; Johnny 500 heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne eclectische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny 500 Does it.

Meer informatie over
Meer informatie over: JUMA

JUMA

zijn opvoeding in een familie die diep geworteld is in muziek. Zijn vroege blootstelling aan jazz, soul en funk klassiekers legde de basis voor zijn eclectische geluidspalet. Met zijn huidige geluid beschrijft JUMA zijn sets als een reis om verborgen muzikale pareltjes te ontdekken, sterk beïnvloed door soul, Afrobeat, funk en groovy sounds. Bezoekers kunnen een diverse mix van genres verwachten, waaronder R&B, hip-hop, Afrobeat, dancehall en toekomstige geluiden, allemaal naadloos samengevoegd om een elektrische sfeer op de dansvloer te creëren. Met een passie voor verkenning en een toewijding om onvergetelijke ervaringen te bieden, blijft JUMA het publiek boeien met zijn dynamische sets die grenzen overstijgen en de rijkdom van de wereldwijde muziekcultuur vieren.

Meer informatie over
Meer informatie over: KEEZUS CHRISTUS

KEEZUS CHRISTUS

Machinist van de soul-train, piloot van de disco-plane en parttime sloper van dansvloeren. Deze liefdesbaby van god en disco, met een zwak voor de jaren 80, trekt het land door en verkondigt het evangelie van dansen en liefde. Ouderwetse classics voeren de boventoon; altijd swingend, altijd dansbaar. Keezus Christus zal ieders leven verlichten. Met een fijne mix van disco, house, R&B en guilty pleasures weet Keezus Christus zijn publiek altijd te bespelen en geeft hij een 100% handjes in de lucht garantie. Deze koning van de heupwieg trekt met zijn swingende set vól kneiters van noord naar zuid het hele land door om zijn geloof van dans en liefde te verspreiden

Meer informatie over
Meer informatie over: Kim April

Kim April

Kim April groeide op in Nederland en werd omringd door een hechte familie die graag naar festivals en concerten ging en samen naar muziek luisterde. Met elk jaar een groeiende liefde voor elektronische muziek begon ze te dj-en en produceerde ze haar eigen tracks. Kim April's sound is beïnvloed door de Amsterdamse minimal house scene met een vleugje underground uit Londen.

Meer informatie over
Meer informatie over: LITMUS

LITMUS

De acid baslijnen, zijdezachte pads, swingende hoeden en een brutale vocal hebben Litmus dit jaar in de schijnwerpers gezet. Zijn funky benadering van minimalistische house heeft hem releases opgeleverd bij NO ART, Up The Stuss en Eastenderz, om er maar een paar te noemen.

Meer informatie over
Meer informatie over: LUUK VAN DIJK

LUUK VAN DIJK

Eén van de heetste nieuwe namen die voortkomt uit het bruisende nachtleven van Amsterdam is Luuk van Dijk. Hij maakt momenteel internationaal furore met zijn aanstekelijke kijk op energieke housemuziek. Stevig geworteld in het oude, maar beslist vooruitstrevend, is Luuk voortdurend op zoek naar de coolste basslines en strakste grooves.

Meer informatie over
Meer informatie over: M-HIGH

M-HIGH

Er zijn er niet veel geweest die zo snel zijn opgekomen in de afgelopen jaren als de jonge multi-instrumentalistische producer M-High. Momenteel wordt hij getipt als de persoon om in de gaten te houden binnen de hedendaagse elektronische muziekscene. De jongeling heeft al veel lof ontvangen voor zijn vakmanschap in de studio met releases op labels zoals Locus, House Puff, Meta, Moxy en PIV.

Meer informatie over
Meer informatie over: MATÓBA

MATÓBA

Matóba zag je al hier en daar op de line-ups in Rotterdam, Leiden en Amsterdam verschijnen. Deze optredens naast namen als Michel de Hey, Mr. Belt & Wezol en David Vunk zorgen ervoor dat hij zich als een speer een weg baant naar podia door héél het land met Paaspop 2023 als bekroning. Een sound dat je het beste kan beschrijven als ‘naar de jungle op rollerskates’ combineert tropische percussie met swingende beat en vocals. Het zal je dan ook niet verbazen als je ineens staat mee te zingen bij één van zijn sets en denkt ‘Ik wist niet dat ik dit nummer kende?’ Dat is de kracht van genre-combinaties met invloeden van o.a. Purple Disco Machine, Disclosure en Bellaire die het publiek een hele avond op zijn tenen houdt.

Meer informatie over
Meer informatie over: Nems

Nems

Snikhete Dancehall, dreunende Amapiano, heupen zwaaiende Afrobeats en dansbare Female Hip-Hop: er is geen dansvloer die NEMS niet van zijn grondvesten weet te schudden. Door haar aanstekelijke energie en dansmoves neemt zij iedereen mee naar een onvergetelijke clubavond.

Meer informatie over
Meer informatie over: PHILOU LOUZOLO

PHILOU LOUZOLO

Philou Louzolo is een DJ/producer uit Nederland met Congolese, Nigeriaanse en Sierra Leoonse roots. Hij wordt zeer gewaardeerd in de internationale scene en wordt erkend als een pionier in het combineren van genres zoals Afrotech, Melodic, Amapiano, House en Techno. Hij heeft steun gekregen van gerenommeerde artiesten zoals Damian Lazarus, Solomun, Amémé en TSHA.

Meer informatie over
Meer informatie over: ROUGH & MAXIMOES

ROUGH & MAXIMOES

Geboren en getogen Leerdammers. Sinds 2009 weet dit goedlachse Molukse tweetal menig zaal in Nederland een goede vibe te geven. Door hun typerende stijl van draaien en kenmerkende sound weten zij zich goed in de kijker te zetten bij velen partijen. Begonnen in 2012 als resident bij Niko., één van de smaakmakers in Rotterdam. Hun talent werd niet alleen opgemerkt in het Rijnmond gebied, ook in Amsterdam hebben ze lucht gekregen van deze twee heren en hebben zich bij het succesvolle Please Don't Tell in de Jimmy Woo bewezen als vaste kracht van het team.

Meer informatie over
Meer informatie over: SAM HOFMAN

SAM HOFMAN

De 27-jarige Sam Hofman is een opkomende ster met bekendheid door heel Nederland. Zijn eerste stappen in de publiciteit werden gezet in het tv-programma Hollands Next Top Model, waar Sam ook enige tijd professioneel modellenwerk deed. Maar Sams ambities reiken verder; hij stortte zich op het draaien als DJ, een passie die hij al sinds zijn kindertijd heeft, en later lanceerde hij zichzelf online.

Meer informatie over
Meer informatie over: TEAM DISCO SNOLLY

TEAM DISCO SNOLLY

Ergens in het vacuüm tussen disco, classics uit de jaren 70/80 en house zweeft Team Disco Snolly. Een illuster trio wat zich met trots dé afgevaardigden van hét discofeestje van Nederland, Disco Snolly, mogen noemen. Een hogere concentratie Snolly dan dit, ga je niet krijgen. Een energieke act, muzikaal badend in herkenbaarheid, betreedt ieder strijdtoneel met microfoon en hits in de aanslag.

Meer informatie over
Meer informatie over: TEAM RUSH HOUR

TEAM RUSH HOUR

Team Rush Hour brengt een unieke performance gekend door een hoog energielevel en veel interactie met het publiek. Met hun gezellige en vooral vrouwvriendelijke sets weten de heren zich al jaren op vele line-ups in zowel binnen- als buitenland te werpen. Festivals als Latin Village, Solar, Paaspop, Mysteryland, 7th Sunday, Matrixx at the Park, Daydream en Wish Outdoor pronken op hun CV. Met inmiddels twee gouden platen en een platina award voor hun singles 'Oh Na Na' en 'Betasten' stijgen de maandelijkse luisteraars en bereikt Team Rush Hour inmiddels een miljoenenpubliek.

Meer informatie over
Meer informatie over: WHIPLASH

WHIPLASH

Dit vrouwelijke duo gaat way back en dat voel je als ze samen op het podium staan. Hun liefde voor muziek en dans smelt samen in de act WHIPLASH. En geloof ons, deze liefde spat met een lading energie van het podium af. Binnen een jaar na het beginnen met draaien stonden deze meiden al op evenementen als 7th Sunday, Wish Outdoor, ADE en Solar. Don’t be late en boek deze rising stars nu!

Meer informatie over

Blijf op de hoogte

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.